Shtëpia Botuese e Librit Shkollor e Re

Libra dhe materiale ndihmëse shkollore

Na kontaktoni

+355 4 222 3633

nga e hëna në të premte: 10:00 – 14:00

Adresa: Rr. Mine Peza, 1/1, Tiranë, Shqipëri

Email: info@shblsh.com