Materiale për mësuesit

 

Fizika 7 Ushtrime dhe problema

Shkarkoni PDF këtu.

 

Fizika 8 Ushtrime dhe problema

Shkarkoni PDF këtu.

   

Fizika 9

Shkarkoni PDF këtu.

 

Fizika 9 Libri i mësuesit

Shkarkoni PDF këtu.

   

Page 1 of 2